Així es pot gaudir menjant

Avanç en l'embotit

Completem la nostra gamma de productes amb sabors i atributs nutricionals diferents, per donar solucions a les vostres necessitats amb la major qualitat.

Per això en Grup Cañigueral vam ser pioners a portar al mercat els nostres productes de gall dindi (2002). Amb l’embotit d’un entrepà tipus (uns 30 grams) una persona consumeix amb prou feines el 6 % dels greixos que pot ingerir al dia, aproximadament la meitat que en el tradicional embotit de porc. Però en un i altre cas, com veieu, us queda molt de marge per consumir altres aliments. Embotit de gall dindi? O de porc? Qüestió de gustos.

El sabor és semblant perquè són productes fermentats i especiats mitjançant un procés similar. Difereixen, no obstant això, en altres característiques: la mastegabilitat, la major dolçor del gall dindi i la diferent textura. Amb el sabor de sempre? O amb un toc innovador?

A Grup Cañigueral, a més, hem reformulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats, del 25 % al 29 %, en el cas dels xoriços i llonganisses, per exemple. Això és Inno-Tradició.

Perquè us decidiu, recordeu que la clau està en les porcions: seguiu sempre un consum equilibrat.

Amb salut: Hem formulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb percentatges grassos molt ajustats